UPLR start campagne ‘Wij zijn Utrecht’

wi_postertjeDeel je onze zorg over toenemende onvrede tussen groepen burgers in onze stad? En vind je ook dat we dit niet op zijn beloop moeten laten? Sluit je dan aan bij onze campagne! WijzijnUtrecht wil graag zichtbaar maken dat veel mensen, instellingen en organisaties zich inspannen om geen kloof te laten groeien tussen burgers in onze stad. We nemen verdeeldheid niet voor lief, maar willen voor elkaar instaan en opkomen waar nodig!

Wil jij ook laten zien dat je geeft om iedereen in onze stad? Doet jouw instelling, vereniging of organisatie mee? Verbind dan je naam aan de campagne. Deel je mening en draag bij op Facebook: Facebook/WijzijnUtrecht.

We nodigen je uit om bekendheid te geven aan de campagne in je omgeving. Je kunt daarbij gebruik van onze teksten en beeldmateriaal. Heb jij ook vragen of concrete suggesties? We horen het graag!

Voor de volledige tekst van de UITNODIGING – uitnodiging2
Voor de tekst van het basisdocument WIJ ZIJN UTRECHT: wijzijnutrecht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *