Conferentie over compassie voor jong volwassenen

mindDe MIND Conference is een van de eerste conferenties in Europa over compassie, speciaal gericht op jong volwassenen. Het is een initiatief van studenten uit Utrecht en Amsterdam en is een reactie op de groeiende behoefte aan meer empathie, authenticiteit en samenwerking in onze samenleving.

De conferentie zal plaats vinden op 28 november in het Academiegebouw in Utrecht. Het doel van de conferentie is om compassie op een praktische en relevante manier te benaderen. Compassie geldt als een overkoepelende term waarin onderwerpen zoals samenwerking, vertrouwen, duurzaamheid en verantwoordelijkheid een plek hebben. De MIND Conference maakt dan ook deel uit van een bredere beweging in onze samenleving die voor meer menselijkheid en aandacht pleit: de opkomst van sociaal ondernemerschap, duurzame ontwikkeling, solidariteit en de Charter for Compassion.

Programma
Uniek aan de MIND Conference zijn de verschillende perspectieven van waaruit compassie wordt besproken. Tijdens lezingen en workshops worden bezoekers gestimuleerd om op een interactieve manier te reflecteren op compassie. Internationale sprekers uit het bedrijfsleven, onderwijs, de gezondheidszorg en de academische wereld zullen de voordelen en toepassingen van compassie in hun professionele en privé leven delen. Sprekers zijn onder andere Marilyn Turkovich van de Charter for Compassion, Dylan Vianen en Sietse de Kok (De Bildung Academie), Zoi Kantanoutou van Power of Youth. Voertaal is Engels.

De dag zal plaats vinden in het Academiegebouw, Domplein 29 te Utrecht.

Ticketsale
Student: € 24,-, volwassene: € 50,-
Registratie opent om 9.15 uur en de dag is afgelopen om 17.00 uur.
Voor meer informatie en tickets, ga naar www.mindconference.eu
U kunt contact opnemen met Yara Vrolijks, Executive Director: yara@mindconference.eu

Bron: Mindconference.eu

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *