Een Gewonde Stad

Samenleven met COVID-19 in Utrecht – Miniconferentie UPLR

25 november 2020, Geertekerk Utrecht, Geertekerkhof 17.00 – 19.00 uur

EEN TERUGBLIK

Geachte deelnemer, beste belangstellende,

Hartelijk dank voor uw aanwezigheid en bijdrage op onze miniconferentie! We zijn op dit moment bezig om de gespreksresultaten van de groepen te verwerken, zodat die kunnen leiden tot aanbevelingen en uitnodigingen voor actie.

Maar we willen nu ook een verslag bieden, in schriftelijke vorm. En een videoclip van de bijeenkomst. En een complete gefilmde registratie van de rede van Erik Borgman. Klik op de link en bekijk een video-opname van de rede (een goede aanvulling, omdat de verstaanbaarheid in de grote, lege Geertekerk wel wat te wensen over liet). We hebben we ook de beschikking gekregen over de tekst van de rede, hieronder als download te vinden.

We bieden voor nu dus:

Hieronder een overzicht met downloads naar aanleiding van de miniconferentie:

We willen de documenten vervolgens breed verspreiden. Doet u mee en zegt u het voort?

Met hartelijke groet,

Abderahmane Chrifi, Koos Smits en Arie Nico Verheul