Kerk en Israël

joods-monument-aWoensdag, 9 november, vindt de herdenking van de Kristallnacht plaats bij het Joods monument tegenover het Spoorwegmuseum. De Kristallnacht in 1938 die overduidelijk aangaf wat het lot van de Joden in Duitsland zou zijn. Deze herdenking begint om 19.00 u. en wordt 19.30 u. beëindigd.

Leerhuisavonden gaan ook dit seizoen weer door, onder leiding van Tirtzah Middleton. De eerste avond is maandag 21 november, Thema: Opbouw van de sjabbatviering. Aanvang 20.00 u. – afsluiting 22.00 u. Vanaf 19.45 u. is de zaal open. De locatie is dezelfde als vorig jaar: Broerestraat 12, in het Thomas à Kempishuis (bij de Gerardus Majellakerk) U kunt er gratis parkeren. Er is een flink aantal buslijnen dat vlakbij stopt (bus 18, 19, 28, 37, 38, 39).

Foto: aartsbisdom Utrecht

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *